Recensies

Beoordelingen van leerlingen van WOLF rijbewijsshop.

8.7
3115 beoordelingen
Beoordeling laaste 12 maanden: 9.5
Beoordelingen laaste 12 maanden: 50
Percentage aanbevelingen: 94%
10
Ja, ik beveel WOLF aan.
Datum: 26-11-2023
Goede rijschool, denkt mee en zijn flexibel in tijden.
Ik had een uitstekende instructeur (Fred) die naast gezellig ook goed zag waar meer aandacht voor nodig was tijdens het lessen.
Prijs kwaliteit is het 1000% waard.
10
Ja, ik beveel WOLF aan.
Datum: 07-11-2023
Denken met je mee. De helpdesk is altijd bereikbaar. Instructeur is flexibel. Fijne rijlessen gehad. Niet te formeel, maar lekker luchtig.
10
Ja, ik beveel WOLF aan.
Datum: 25-10-2023
Ik heb een spoedopleiding gevolgd bij Wolf. Les gehad van Carlton. Een hele aardige man die alles heel duidelijk uitlegt. Binnen 1 week mijn rijbewijs gehaald! Haal hier je rijbewijs!
10
Ja, ik beveel WOLF aan.
Datum: 04-10-2023
Binnen twee maanden tijd mijn rijbewijs kunnen halen, top instructeur en hele fijne klantenservice!
9
Ja, ik beveel WOLF aan.
Datum: 29-09-2023
Mijn zoon is geslaagd in 8 rijlessen. Mijn ervaring net andere rijscholen is dat leerlingen extreem veel lessen volgen. Bij mijn zoon werd eerlijk gezegd dat dit niet nodig was en dat hij beter alleen voor zijn examen een paar keer kon lessen. En hij is in een keer geslaagd!
10
Ja, ik beveel WOLF aan.
Datum: 25-09-2023
Goede begeleiding gehad van Don. Dankzij hem ben ik in één keer geslaagd voor het examen. Nogmaals bedankt voor de goede hulp Don!
10
Ja, ik beveel WOLF aan.
Datum: 25-09-2023
Goede begeleiding gehad van Don, mede daardoor eerste keer geslaagd. Vriendelijk, professioneel. Weet het zakelijke en het persoonlijke uitstekend te combineren
10
Ja, ik beveel WOLF aan.
Datum: 11-09-2023
De lessen waren goed, je word weer even aan handelingen herinnert die je jezelf aangeleerd heb in de tijd dat je je rijbewijs hebt. Goede uitleg, rust en gezelligheid.

De voorbereidingen naar het examen toe waren duidelijk en als je vragen hebt, kan je altijd even een WhatsApp sturen.

Bedankt!
10
Ja, ik beveel WOLF aan.
Datum: 24-08-2023
Mijn rijlessen waren top geregeld, goede uitleg van Don gekregen en veel geleerd. Al bij al zeker de moeite waard om met deze rijschool in zee te gaan .
10
Ja, ik beveel WOLF aan.
Datum: 23-08-2023
Ik heb rijles gehad van Daniël. Ik vond het een hele fijne en lieve man om rijles van te krijgen. Ik voelde mij op mijn gemak. En heb niks te klagen.
10
Ja, ik beveel WOLF aan.
Datum: 21-08-2023
I had to exchange my license from the UAE (new theory and practical exam) so I contacted Wolf and informed them I would prefer to take these lessons after work and at the weekends. They arranged everything for me and it was clearly presented in the app. The lessons provided by Fred were fun and clearly explained in English. Two weeks of lessons followed by passing the first exam.
10
Ja, ik beveel WOLF aan.
Datum: 05-08-2023
I had the pleasure of learning to drive with an exceptional instructor who truly made the entire experience enjoyable and motivating. Mark Stanneveld was friendly and approachable nature put me at ease from day one. His ability to provide clear and effective driving instructions was remarkable, making each lesson productive and confidence-building. I can't thank him enough for his excellent teaching skills and unwavering vering support throughout my driving journey. I highly recommend Mark Stanneveld to anyone looking for a top-notch driving instructor!
8
Ja, ik beveel WOLF aan.
Datum: 27-07-2023
Ik heb mijn rijopleiding bij WOLF als fijn ervaren.
De klantenservice stond je altijd netjes te woord als je vragen had en vond ik het erg fijn dat je zelf gemakkelijk je lessen kon plannen en annuleren in de app.

Ook wil ik mijn rijinstructeur Gideon nog bedanken voor de fijne en gezellige lessen. Je had een fijne en duidelijke manier van uitleggen en waneer het even moeilijker werd wist je precies hoe en wat te doen zodat ik mezelf weer wist te herpakken.
7
Ja, ik beveel WOLF aan.
Datum: 24-07-2023
Ik vond alleen jammer dat jullie telkens het oproepkaart niet naar me toestuurde met het examen derbij maar voor de rest rijlessen en theorie gingen super goed!
10
Ja, ik beveel WOLF aan.
Datum: 13-07-2023
Fijne en duidelijke uitleg. Alles geleerd wat ik moest weten om mijn taxi examen in 1x te halen.
9
Ja, ik beveel WOLF aan.
Datum: 03-07-2023
Ik wil Wolf Taxi opleidingen heel erg bedanken voor een goede uitleg,en een goede service, alles was enorm goed! Ik heb tijdens mijn lessen heel veel geleerd van Don van der Bilt! Ik raad iedereen aan om bij Wolf te gaan lessen want ze zijn echt klantgericht voldoet aan je wensen. Vandaag ben ik in een keer geslaagd!!!!! Ik wil jullie nogmaals heel erg bedanken voor jullie klantvriendelijkheid en jullie services!!! Groetjes Hilal
10
Ja, ik beveel WOLF aan.
Datum: 29-06-2023
Toen ik begon met mijn rijlessen was er overduidelijk ontzettende rijangst aanwezig, echter heb ik het geluk gehad dat ik een instructeur van goud kreeg. Mark heeft zo ontzettend veel geduld met mij gehad, is altijd kalm gebleven en heeft mij er door heen geloodst. Zonder hem had ik het nooit gehaald dus ik ben hem echt ontzettend dankbaar. Professioneel, geduldig, gezellig en ontzettend aardig. De auto was altijd mooi schoon en goed onderhouden, hij was altijd op tijd en alle lessen verliepen via het schema. De communicatie met kantoor verliep moeizamer, zeker het verzetten van rijlessen is lastig en je merkt dat er erg gepushd wordt op een pakket wat een beetje een nare nasmaak bij mij achter heeft gelaten maar ach, eindstand is en blijft het een bedrijf wat net als alle anderen ook winst moet maken. Echter ben ik overal tevreden en blij dat ik geslaagd ben !
10
Ja, ik beveel WOLF aan.
Datum: 24-06-2023
Ik ben geslaagd!! Ik heb echt een super ervaring gehad bij WOLF. Goede begeleiding, erg gezellig, en uiteraard super rij-instructeur (shout out naar Michel Huizinga)! :)
10
Ja, ik beveel WOLF aan.
Datum: 15-06-2023
Ik wil graag mijn positieve ervaring delen met Wolf Rijbewijsshop in Utrecht. De rijinstructeur, Gideon, is absoluut geweldig voor mensen die onzeker zijn tijdens het rijden.

Gideon is de perfecte instructeur om je zelfvertrouwen een boost te geven. Hij creëert een ondersteunende en vertrouwde leeromgeving. Ik durfde bij Gideon al mijn vragen te stellen!

Na 2 keer ben ik geslaagd en daar ben ik heel blij mee :D
10
Ja, ik beveel WOLF aan.
Datum: 31-05-2023
De rijlessen kan ik zeker aanbevelen voor anderen. Je krijgt echt begeleiding naar het rijexamen op maat. Je volgt alles ook gemakkelijk met de app.
10
Ja, ik beveel WOLF aan.
Datum: 22-05-2023
Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald bij Wolf rijschool, de beste rijschool !!

Ik heb gezellige en leuke leertijden gehad, mijn rij instructeur legde duidelijk en goed de lessen uit. So naar Mark P voor de leerzame tijden en voor alles!

Als je opzoek bent voor de beste rijschool zou ik zeker hier naar toe komen. En ik bedank Wolf Rijschool heel erg die mij geholpen heeft met het behalen van m’n rijbewijs. Wens jullie succes in het leven!
10
Ja, ik beveel WOLF aan.
Datum: 17-05-2023
Bedankt Farid voor de goede uitleg. Alles wat er gevraagd of voorgekomen is tijdens het examen had mij precies zo uitgelegd. Alles werd zo simpel en duidelijk uitgelegd en dat zorgt voor een rustig gevoel tijdens het examen.

Nogmaals Farid en Wolf hartelijk dan
10
Ja, ik beveel WOLF aan.
Datum: 16-05-2023
Faried geeft heel goed en eerlijk les, daarom ook gelijk geslaagd.
Cili-Ann
10
Ja, ik beveel WOLF aan.
Datum: 16-05-2023
Ik vind Faried hele goed instructeur heel veel geduld en duidelijk met uitleg dank je wel

Bekijk meer recensies op Klantenvertellen.nl