Om als taxichauffeur aan het werk te gaan heb je een taxipas nodig. De taxipas is het bewijs dat je bevoegd bent om als chauffeur personen te vervoeren. Voordat je de chauffeurspas aanvraagt moet je een chauffeursdiploma halen bij het CBR. Deze haal je door het theorie- en praktijkexamen goed af te leggen. Ben je al in het bezit van je rijbewijs B? Dan kun je direct aan de slag om taxichauffeur te worden. Zodra je het diploma gehaald hebt mag je de taxipas aanvragen. Hiervoor heb je een VOG (verklaring omtrent gedrag) en een medische keuring nodig

Haal snel je taxipas bij WOLF Taxi

Bij WOLF Taxi volg je de opleiding om je chauffeurskaart taxi te halen. In slechts 4 stappen ben je taxichauffeur. Onze ervaren instructeurs werken volgens een lesprogramma dat speciaal door WOLF is ontwikkeld. Hierdoor zijn de slagingspercentages hoog; ook jij hebt snel je taxipas op zak!

De opleiding bestaat uit 4 onderdelen:

  1. Theorielessen
  2. Theorie-examen
  3. Praktijklessen
  4. Praktijkexamen

Thuis leren voor je theorie-examen

Bij WOLF Taxi heb je snel je chauffeurspas in het bezit door de persoonlijke begeleiding en de speciale praktijk dagopleiding. Daarnaast word je opgeleid door gekwalificeerde instructeurs. Met je theorie ga je thuis aan de slag. Je ontvangt een oefencode voor 21 uur online examentraining. Het theorie-examen leg je bij jou in de buurt af. Ben jij er klaar voor om taxichauffeur te worden?

98% van onze klanten beveelt ons aan jou aan!

9.3 3127 beoordelingen
98% van onze klanten beveelt ons aan jou aan!

Basis

Basispakket met 6 praktijklessen

vanaf
1.093,-

Meest gekozen

Plus

Pluspakket met 9 praktijklessen

vanaf
1.309,-

Premium

Premiumpakket met 12 praktijklessen

vanaf
1.525,-

Daarom WOLF Taxi

In de e-brochure leggen we uit waarom je kies voor WOLF Taxi

  • Gekwalificeerde instructeurs.
  • Thuis studeren voor je theorie examen.
  • Praktijklessen naar jouw wens ingepland.
  • Hoog slagingspercentage.

Meer info over de opleiding?

In onze e-brochure vind je meer informatie over de opleiding. Hierin staan alle details over het Taxi Totaalpakket van WOLF. Vul hieronder je gegevens in en vraag de e-brochure aan:

* verplichte velden