Ga direct naar de inhoud.

we mogen nog steeds! :-)

Je kan bij ons gewoon blijven lessen! Zelfs na 17:00 uur! Dus plan je les gewoon bij ons in.
Voor vragen neem contact op met onze klantenservice. Hopelijk tot snel in de lesauto. Lees hier meer over autorijles tijdens corona.

Uw nieuwe chauffeur opgeleid volgens de visie van uw organisatie

Als taxi-organisatie sta je op het punt een nieuwe taxichauffeur aan te nemen. Waar kies je voor? Een taxichauffeur met een diploma op zak of iemand die taxichauffeur wil worden maar nog niet in het bezit is van een taxipas? Het is een situatie die zich regelmatig voordoet onder de taxi-organisaties.


De voordelen van een taxi opleiding bij WOLF Taxi opleiding

  • WOLF neemt de begeleiding van de kandidaat volledig uit uw handen. Wij begeleiden de kandidaat van het eerste moment van binnenkomst tot het moment dat de kandidaat geslaagd is voor zijn taxipas.
  • WOLF Taxi opleiding houdt u op de hoogte van het verloop van de opleiding. Regelmatig krijgt u een terugkoppeling over het studieverloop van de kandidaat.
  • De volledige opleiding wordt direct bij de inschrijving ingepland. Hierdoor weet u wanneer de kandidaat in het bezit moet kunnen zijn van de taxikaart en kan deze aan de slag met een tijdelijke taxipas.
  • Meldt u kandidaten aan via een taxibedrijf en voert dit bedrijf ook contractueel vervoer uit? Ook dan plannen wij de examens direct voor u in, zodat u voor uw nieuwe medewerker direct een tijdelijke taxikaart aan kunt vragen en de medewerker aan de slag kan.
  • Bij het aanmelden van meerdere kandidaten tegelijk, kan WOLF Taxi opleiding met u afspraken maken over de kosten.

Waarom kiezen voor een nieuwe medewerker zonder taxipas?

Hoewel u met een ervaren taxichauffeur met taxipas meteen aan de slag kunt adviseren wij om te kiezen voor een nieuwe medewerker en om de taxi opleiding uit te besteden. Hierdoor bent u zeker van een hoge kwaliteitsopleiding en kunt u de chauffeur laten werken volgens de visie van uw taxi organisatie!

Bovendien kan de kandidaat nadat de examendatum bekend is, direct starten als chauffeur. Hiervoor dient dan wel een tijdelijke taxipas aangevraagd te worden.


taxi totaal pakketKies voor de taxi opleiding van WOLF!

Een goede taxi opleiding is van groot belang, de taxichauffeur is immers het visitekaartje van uw organisatie! Kies daarom voor een taxichauffeur die is opgeleid door WOLF, zo bent u verzekerd van kwaliteit.

Meer weten over de taxi opleiding van WOLF? Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!


Daarom WOLF Taxi:

  • Gekwalificeerde instructeurs.
  • Thuis studeren voor je theorie examen.
  • Praktijklessen naar jouw wens ingepland.
  • Hoog slagingspercentage.
Peter Geslaagd!

Vraag meer informatie aan

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie over de taxi opleiding aan te vragen.

Heb je al uitzicht op een baan als taxichauffeur?