Taxi opleiding voor bedrijven met unieke lesmethode 

WOLF Taxi bestaat ruim 10 jaar en is onderdeel van de landelijke rijschool WOLF rijbewijsshop. Wij bieden opleidingen voor particulieren en zakelijke klanten. Als taxibedrijf 

kunt u nieuwe chauffeurs aanmelden voor de zakelijke taxi opleiding. Dankzij onze jarenlange ervaring heeft u geen omkijken naar de opleiding en bent u verzekerd van professionele taxichauffeurs. Wij beschikken over een grote opleidingscapaciteit en leiden zonder problemen meerdere taxichauffeurs tegelijk op. 

Wolf taxi les 07 Aangepast

Unieke lesmethode 

Onze gekwalificeerde instructeurs hebben een uniek lesprogramma ontwikkeld met een zeer hoog slagingspercentage. Leerlingen volgen een traject dat speciaal voor hen is samengesteld en aansluit op uw visie op het taxivak. Het theoriegedeelte kan op eigen tempo middels thuisstudie worden uitgevoerd. Elke leerling ontvangt een theorieboek en krijgt toegang tot een online oefeningomgeving met 21 uur aan oefenexamens.  

Direct bij de inschrijving wordt de volledige opleiding ingepland. Zo weet u direct wanneer uw medewerker in het bezit moet kunnen zijn van de taxipas en voor u aan de slag kan met een tijdelijke taxipas. Ook bij contractueel vervoer plannen wij direct de examens in, zodat u een tijdelijke taxipas kan aanvragen. Wij nemen de begeleiding van de kandidaat volledig uit handen en houden u op de hoogte. Regelmatig krijgt u een terugkoppeling over het studieverloop van de kandidaat. 

Lees meer over onze unieke zakelijke taxi opleiding. 

Wolf taxi les 06 Aangepast

Zakelijke opleiding met landelijke dekking 

Wij zijn in bijna heel Nederland actief. Hierdoor kan uw medewerker de volledige taxi opleiding, van theorie- tot aan het praktijkexamen, in de buurt volgen.  

Vragen over de zakelijke opleiding? 

Heeft u vragen over de mogelijkheden van de zakelijke opleiding? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op 

* verplichte velden

98% van onze klanten
beveelt ons aan jou aan

Bekijk de beoordelingen
taxi chauffeurs